As-salaamu ‘alaykum wa rahmatullaahi wa barakaatuh,

Jeg er fornyligt, via en anden blog, blevet gjort opmærksom på en dokumentarfilm der hedder Food Inc. Den handler om dyrene, hvordan de bliver behandlet, hvilken tur de skal igennem før produktet er tilgængeligt for os i butikkerne, og hvordan de store firmaer er så uetiske mht. dyrevelfærden og miljøet.

Prøv at se på hvad Allaah siger,

“Fordærvet er blevet synligt på landjorden og havet gennem det, som menneskenes hånd har begået. Så vil Han lade dem smage noget af det, de har gjort. Måske vender de om!” [Soorah 30, vers 41]

En beretning fra Bukhaaree videregiver at Profeten (fred være med ham) fortalte om en prostitueret som blev tilgivet af Allaah, fordi hun gav en tørstig hund noget at drikke. Hun kunne se at hunden var ved at dø af tørst og så hentede hun vand fra brønden ved hjælp af hendes sko. Allaah tilgav hende på grund af det.

Subhaan Allaah, ved at være barmhjertig overfor dyr. Hvordan kan vi så være vidne til eller stå indenfor at dyr, selv i Danmark, lever under virkelig dårlige forhold. Hvad med de kyllinger, som bliver proppet med unaturlig mad for at de kan vokse hurtigt og blive så fede, at deres ben ikke engang kan bære dem? Dagslys, det kan de også vinke farvel til. Det er virkelig ikke Islaam!

Advarsel: Der er mænd og baggrundsmusik i traileren.

Her er deres hjemmeside: http://foodincmovie.com/
På YouTube kan hele dokumentaren ses.