As-salaamu ‘alaykum wa rahmatullaahi wa barakaatuh,

En lækker energigivende juice, for en smuk sund hud.

8 gulerødder
2 cm ingefær

Det hele proppes i juiceren og laves til grøntsagsblod. Afhængig af din juicer, så kan det måske anbefales at skære gulerødderne i flere stykker.
For nogle sunde og nærende omega 6 og 9 fedtsyrer så kan der puttes en skvis black seed-oil i. Det er habbatus-sawdaa på arabisk og jomfru i det grønne på dansk. Den kan købes økologisk og koldpresset her.

Alt dette, som giver en god kop juice eller 2 mellem kopper, indeholder 120 kalorier og 0 g fedt.

Jeg synes at den lille kop juice jeg lavede var rigtig god og jeg kunne bare mærke hvordan kroppen sugede alle vitaminerne til sig. Den var dog ret stærk, da jeg havde puttet ret meget ingefær i, elsker det! Men det der er endnu mere lækkert ved juicen, det er at man kan bruge pulpen til at lave nogle beta-carotene poppers med et twist af ingefær. Maashaa Allaah, det er lækker sund snack.

Gulerødder indeholder bl.a. rigtig meget vitamin A, som vi har brug for, for at vedligeholde en sund og nærende hud, men også stærke tænder og knogler.
Hvis man drikker meget gulerodsjuice eller spiser mange gulerødder, så er det rigtigt at man kan opleve at ens hud får en orange-agtig kulør. Dette sker dog kun ved at indtage store mængder, da vores lever burde være istand til at filtrere den orange farver, så den ikke når vores hud. Hvis dette derimod ikke er tilfældet og den en orange farve opnås ved en lille mængde gulerod, så kan det være tegn på at der er noget galt med leveren og så bør en læges kontaktes.

Gulerødder er også rigtig godt for øjnene og kan hjælpe på bl.a. natteblindhed.
Der er simpelthen så mange gode ting ved gulerødder og så er de billige og kan fås økologiske.

Flere forskellige gulerodsjuicer vil komme løbende inshaa Allaah, så snart de bliver afprøvet.